Mountains

Join BTE Romania + Moldova

Suntem o echipă dedicată și pasionată, determinată să aducem magia și frumusețea României în mediul virtual al jocului Minecraft. În cadrul proiectului nostru, ne propunem să construim o reprezentare autentică și detaliată a țării noastre, aducând la viață orașele, peisajele naturale și monumentele care fac România atât de specială.


De ce să te alături nouă?

Explorare Culturală: Descoperă sau redescoperă bogăția culturală a României prin contribuția ta la construirea orașelor, așezărilor tradiționale și a monumentelor istorice.

Colaborare Creativă: Lucrează alături de alți entuziaști Minecraft și pasionați de România pentru a crea ceva cu adevărat remarcabil și unic.

Educație Interactivă: Implică-te într-o experiență de învățare online, unde descoperi istoria, arhitectura și geografia României într-un mod distractiv și interactiv.

Impact Global: Prin participarea ta, contribuie la construirea unei reprezentări virtuale complete a întregii planete, evidențiind frumusețea și diversitatea lumii noastre.


Alătură-te nouă în misiunea noastră de a construi România în Minecraft și de a face parte dintr-o comunitate plină de creativitate, prietenie și explorare. Hai să construim împreună!

Alătură-te server-ului nostru de Discord pentru a te implica!